Vincaféen
MENUKORT
MAD
-----
Ostebrættet 130,-
Benedict hvid klosterost, seriously strong cheddar, midsommerost & stilton serveret med oliven-tapenade, syltede rødløg og abrikos i honning
Charcuteri 130,-
Jamon serrano, salami finocchiona, chorizo picante & salami napoli serveret med oliven-tapenade, syltede rødløg og dijonnaise mayo
Pølse/Ost 130,-
Ost og charcuteri serveret med oliventapenade, syltede rødløg og dijonnaise mayo
Tapas for 2 249,-
Vælg imellem ostebrættet, charcuteri og pølse/ost
Alle madbestillinger serveres med
vores hjemmelavede brød og rosmarinolie
SNACK
Oliven – Nocellare di Sicilia 30,-
Saltede mandler 30,-
SØDT
Hjemmelavet chokolade brownie 38,-
DRIKKE
-----
Hancock sodavand 33
Søbogaard økologisk saft 38
FADØL
Bohemian Pilsner, Bies Bryggeri 55
A ship full of I.P.A., Brutal Brewing 55
FLASKEØL
Høker bajer, Hancock 35
Ale no. 16, Refsvindinge 40
ALKOHOLFRIE FLASKEØL
Thy Classic, Thisted Bryghus (0,5%) 40
A Ship Full of I.P.A., Brutal Brewing (0,0%) 48
CIDER
Frankofil, Æblerov (økologisk) 55
3/6 cl spiritus (se vores tavle) 60/85
Dobbelt espresso 25
Dobbelt americano 30
Café au lait 35
Te: Sort eller grøn 25
Menukort (PDF)