Løvens Forlag

Kære gæst

 

Løvens Forlag er et uafhængigt forlag, der blev stiftet 2011 af Løve's Bog- og Vincafé. Baggrunden for stiftelsen af forlaget skal findes i det idealistiske forsæt at bringe den gode litteratur tilbage til det danske folk.

 

I første omgang fokuserede vi på at udgive nogle fantastiske værker, udenlandske som danske, der med tiden er gået tabt for det danske bogmarked, men hvis berettigelse er åbenlys. Gennem to udgivelsesserier - Debuterende Mesterværker & Glemte Mesterværker - var det vores mål atter at bringe den gode litteratur i fokus på det danske bogmarked.

 

Med årene har vi udvidet vores repertoire, således at vi foruden disse to serier nu også udgiver bøger under Nordiske Fortællere, Franske Fortællere og Den smalle serie.

 

Det betyder imidlertid ikke, at vi ikke er åbne overfor at udgive ny dansk litteratur. I er meget velkomne til at sende jeres manuskripter ind til os, hvis I mener, at Danmark ikke kan være foruden jeres ord. Det lyder ambitiøst, og det er det også. Løvens Forlag er skabt i den ånd, at kun det bedste er godt nok. Ikke blot for læserne derude, men også for de forfattere, der bruger al deres tid på at skabe værkerne.